Op zoek naar meer energie en plezier? Ik help je graag!
INDIVIDUEEL

Samen met mij werk je naar het door jou gestelde doel: bijvoorbeeld meer energie hebben. Samen definieer en train je de gewoontes die tot dat doel leiden. Dat is op allerlei gebied: voeding, bewegen maar ook slaap en omgang met stress. Als je een aandoening hebt, zoek ik voor je uit welke dingen goed voor je zijn, en welke niet. Dit allemaal gebaseerd op de meest actuele stand van de wetenschap. 

Een dergelijk traject is zeer individueel, maar neemt gemiddeld een jaar in beslag. Het kost tijd om je balans te vinden en je gewoontes aan te passen. Maar deze investering is de moeite waard, na dit traject is je leefstijl definitief ten goede verandert, en voel je je veel beter!

Juist omdat dit traject individueel is, kan de dienstverlening aangepast worden. Zo kan ik in het begin naast het normale coachen ook met je gaan bewegen, of je helpen met bewust boodschappen doen, of ontspanningsoefeningen doen. Misschien doe je dat liever zelf, en wil je alleen het normale coachingtraject. In een eerste orientatiegesprek kunnen we dit met elkaar bepalen, en natuurlijk kunnen we dit aanpassen in de loop van het traject.

Prijsindicatie: 60 Euro / uur of vanaf 150 Euro/ maand all-in, afhankelijk van programma

Groepscoaching 

Wil je liever samen met familie, vrienden of lotgenoten je levensstijl verbeteren? Dat kan! In dat geval werk je ook samen met mij naar het door jou gestelde doel. Je doelen zijn dus individueel, maar de coaching sessies zijn meestal met een groep. Zo kun je extra steun krijgen van je groepsgenoten. Zeker als je samen hieraan begint, kan dat heel nuttig zijn! Ook een groepscoaching programma duurt ongeveer een jaar, en kan qua dienstverlening volledig aangepast worden aan de wensen van de groep. 

Prijsindicatie: vanaf 100 Euro / maand all-in, afhankelijk van aantal deelnemers en programma

COOL groepscoaching

Een speciaal groepscoachingstraject is het COOL programma. Dit is door de ziekteverzekeraars opgezet om mensen met een medische indicatie te helpen hun leefstijl te verbeteren. Met een verwijzing van de huisarts is dit programma gedekt door je basisverzekering, en dus financieel aantrekkelijk. Het COOL programma wordt gegeven in een groep van 8 tot 15 personen en duurt twee jaar.  Het programma staat volledig vast, dus er is geen ruimte voor individuele wensen. Ik coach een paar COOL groepen per jaar, dus als je mij graag als coach wil, vraag ernaar bij je verzekeraar!

Prijsindicatie: bij verwijzing gedekt door basisverzekering

Workshops

Naast de coaching trajekten verzorg ik ook workshops over uiteenlopende leefstijl onderwerpen. Deze zijn bedoeld voor mensen die graag wat coaching willen op een specifiek onderwerp. Normaal doe ik deze workshops in groepen van 4 personen, zodat ze ook financieel aantrekkelijk zijn. Op dit moment bied ik de volgende workshops: hoe doe je goed en gezond boodschappen (let op de voedingslabels!), hoe begin je met bewegen (rustig aan!) en hoe ga je beter om met stress. Kijk maar eens in het aanbod - er zit vast wel iets tussen! 

Doe slim boodschappen!

De supermarkt is een verleidelijke plek. Hoe doe je bewust EN gezond boodschappen? Hoe lees je voedingslabels? En hoe proberen supermarkten je te verleiden? Leer het allemaal in deze workshop!

Duur: 4 keer 1,5 uur
Prijs: 149 Euro / deelnemer

Bewegen met elan!

Ben je geen groot fan van bewegen? Laten we op zoek gaan naar hoe ook jij leek kunt bewegen: wandelen, fietsen, Nordic of zelfs joggen. Samen met lotgenoten leer je hoe ook jij lekker kunt bewegen!

Duur: 4 keer 1,5 uur
Prijs: 149 Euro / deelnemer

Stress? Geen stress!

Er zijn steeds meer indicaties dat stress echt bijzonder slecht voor je is. Maar hoe kom je hier vanaf? Hoe ga je om met je zorgen? In deze workshop leer ik je een paar technieken om af te rekenen met stress! 

Duur: 4 keer 1 uur
Prijs: 99 Euro / deelnemer

Maak Direct Een Afspraak

>