Positiever, energieker en weer durven dromen.

ZO pak je dat aan!
INDIVIDUEEL

Een leefstijlverandering heeft 2 jaar nodig om blijvend opgenomen te worden in je leven. Je wilt namelijk een leefstijlverandering voor de rest van je leven en niet weer terugvallen in je oude leefstijl. Tijdens dit traject heb je na 6 maanden al een nieuwe leefstijl. De volgende 6 maanden ga je vooral je nieuwe leefstijl eigen maken. Het tweede jaar is belangrijk om je nieuwe leefstijl te blijven behouden en niet weer terug te vallen in oude gewoontes.  Ook zal je tijdens het traject merken dat je ideeën over leefstijl gaan veranderen en dat je daardoor ook je leefstijl steeds een beetje verder gaat aanpassen. 

  • Individueel coachingspakket compleet – 2 jaar
  • Individueel coachingspakket op maat

Prijs indicatie: 72 Euro / uur; andere termijnen in overleg, afhankelijk van programma

Cursus 

Dit is de cursus 'Starten met Leefstijl – een kennismaking'. De cursus bestaat uit vijf sessies van twee uur. Er is iedere drie weken een sessie, zodat je het geleerde in praktijk kan brengen. De vijf sessies zijn: 

  • Sessie 1: inventarisatie, positieve gezondheid, doelen
  • Sessie 2: Gedrag en gewoontes
  • Sessie 3: Voeding
  • Sessie 4: Beweging
  • Sessie 5: Ontspanning & slaap

Groepsgrootte: 5-10 personen. 

Prijsindicatie: 350 Euro / persoon 

Workshops

Naast de coaching trajekten verzorg ik ook workshops over uiteenlopende leefstijl onderwerpen. Deze zijn bedoeld voor mensen die graag wat coaching willen op een specifiek onderwerp. Normaal doe ik deze workshops in groepen van 4 personen, zodat ze ook financieel aantrekkelijk zijn. Op dit moment bied ik de volgende workshops: hoe doe je goed en gezond boodschappen (let op de voedingslabels!), hoe begin je met bewegen (rustig aan!) en hoe ga je beter om met stress. Kijk maar eens in het aanbod - er zit vast wel iets tussen! 

Doe slim boodschappen!

De supermarkt is een verleidelijke plek. Hoe doe je bewust EN gezond boodschappen? Hoe lees je voedingslabels? En hoe proberen supermarkten je te verleiden? Leer het allemaal in deze workshop!

Duur: 4 keer 1,5 uur
Prijs: 149 Euro / deelnemer

Bewegen met elan!

Ben je geen groot fan van bewegen? Laten we op zoek gaan naar hoe ook jij leek kunt bewegen: wandelen, fietsen, Nordic of zelfs joggen. Samen met lotgenoten leer je hoe ook jij lekker kunt bewegen!

Duur: 4 keer 1,5 uur
Prijs: 149 Euro / deelnemer

Stress? Geen stress!

Er zijn steeds meer indicaties dat stress echt bijzonder slecht voor je is. Maar hoe kom je hier vanaf? Hoe ga je om met je zorgen? In deze workshop leer ik je een paar technieken om af te rekenen met stress! 

Duur: 4 keer 1 uur
Prijs: 99 Euro / deelnemer

>